0
0
0

0.00€

Betalning

% Rabatt

% Rabatt
Kvalitetsgaranti

Endast originalvaror

Över 2000 produkter

Det största urvalet av eldstäder

Leverans över hela världen

Pålitlig och snabb leverans

Expertrådgivning

Vi hjälper alltid gärna till!

% Rabatt
% Rabatt
% Rabatt
Elektriska kaminer
Elektriska kaminer
Elektriska kaminer
Etanol kaminer
Etanol kaminer
Etanol kaminer
Gaskamin
Gaskamin
Gaskamin
Grill & Barbecue
Grill & Barbecue
Grill & Barbecue
Kaminer och eldstäder
Kaminer och eldstäder
Kaminer och eldstäder
Dagens
Brands

Kaminer för alla smaker

Drömmen om en öppen spis hemma och värmen från en levande eld kan bli verklighet.

Beroende på hur ditt hem ser ut kan du välja mellan olika eldstäder i vår webbshop och skaffa en av följande typer:

  • elektriska kaminer
  • Bioetanolkaminer (biokaminer eller ekoeldstäder).
  • gaseldstäder
  • Vedeldade kaminer

Elektriska eldstäder är lätta att använda och enkla att installera. Den här typen av eldstäder dekorerar vanligtvis sovrum i hus och salar på små hotell, och den här typen av apparater väljs ofta av restauranger och kaféer som vill öka din inre komfort och värme i hemmet. En sådan eldstad är mindre besvärlig än en ved- eller gaseldstad: den kräver ingen installation av en skorsten och tar inte upp mycket utrymme.

Bioetanolkaminer är trevliga att se på med sina tungor av levande lågor, biobränsleförbrukningen är relativt låg och de ger behaglig värme. Biometanol är den säkraste och mest miljövänliga typen av eldstad.  Dessutom kan en biomassapanna vara en fin gåva till din familj eller dina vänner.

Gaseldstäder är underhållsfria, enkla att använda och förorenar inte rummet (aska, ved, sot). Förutom dekorativa modeller kan gaskaminer också användas som konventionella uppvärmningsanordningar. En gaskamin är en uppvärmningsanordning med en levande låga som använder naturgas (metan) eller flytande gas som bränsle.

Vedeldade eldstäder är traditionella eldstäder som använder ved som bränsle. De genererar tillräckligt med värme för att värma upp ditt hem. Nackdelarna med denna typ är komplexa, långdragna och tidskrävande byggprocesser, i vissa fall behovet av tillstånd, höga kostnader. Men eldstaden kan beundras i all oändlighet, och därför är den fortfarande populär bland ägare av stora hus på landet, särskilt i regioner med kalla vintrar.

IT - курсы онлайнМодули для Опенкарт 2.x - 3.x